Красив маникюр

Красив маникюрНашите ръце и особено нашите нокти са най-красивата ни визитна картичка. Те могат да кажат много за нас самите, както и за нашия живот. Трябва са се грижим добре за тях и да ги пазим чисти. Без значение дали имаме семпъл маникюр, ярък, понякога специален и сложен, важното е винаги маникюра ви да бъде безупречен. С всички видове декорации и ноктопластики в наши дни е много лесно да изберете това което на вас ви харесва и подхожда.

Семплия маникюр

Ръцете и ноктите играят важна роля за цялостния ни вид. Затова трябва винаги да ги поддържаме в идеален вид. Съществуват безброй възможности от които може да изберете дали сама да си направите маникюра в къщи или да отидете при професионалист. Ако не сте от хората на които им се отдава декорацията на нокти, може просто да ги лакирате със семпъл цвят, като ги направите просто да изглеждат здрави и поддържани. Това е непретенциозен маникюр, които не трябва да се съобразява с облеклото ви по никакъв начин.

Маникюр за нощ с приятели

ДекорацияАко излизате с приятели през нощта, или за малко по-специален случай, може да се доверите на блестящите металически лакове. Като първо оформите ноктите по начина които желаете, премахнете кожичките, и нанесете хидратиращ крем. След като сте направили всичко това нанесете основа, която предпазва възможните вредни действия на лака върху ноктите ви. След това нанесете два слоя от желания цвят, като изчаквате първия да изсъхне и чак след това нанасяте втория. За блясък нанесете топ лак.

Френския маникюр

представлява един от най-семплите, все още е изключително изящен и шикозен, като само той устоя на времето толкова дълго. Може да бъде направен на естествено дълги нокти или на изкуствени. Френския маникюр първо се появява през 18 век , като става популярен през 1930 г. В продължение на времето се изменят цветовете, от бледо розово и бяло към по-дръзките гами, придружени с различни декорации. Когато си правите френски маникюр избягвайте да слагате прекалено много бяло, защото той ще придобие не естествен вид.

френски маникюрЕдна от модните тенденции, която е разпространена в световен мащаб е декорацията на нокти с всевъзможни цветове, скъпоценни камъни дори, животински мотиви, цветя в много форми и шарки и много други. За да бъде направен такъв маникюр се изискват много умения, практика и въображение разбира се.

Запознахте се с модните тенденции, като цяло а ние също ще ви дадем съвет за това как да оформите маникюра си за идния сезон и какви цветове да използвате.

Маникюр 2012

Остър маникюрТова вероятно няма да ви изненада. Маникюра с с правоъгълна форма малко по малко започна отстъпва от първите позиции. Това което навлиза на модния подиум на маникюрите е силно заострените, или отрязаните по ъгъл нокти. Е леко екстравагантния си вид, те все още не се харесват на всички дами, но за по-смелите това ще е хита на сезона. Цветовете, както може би сами се досещате са искрящи, неонови дори. Тази модна тенденция може би е по подходяща за парти или коктейл, но модните критици я налагат като ежедневен стил. Но както се казва „Насила хубост на става“ затова ако това ви се струва малко прекалено оформете и лакирайте ноктите си така както на вас ви харесва.

Екстравагантен маникюрОще един малък съвет от нас: Ако няма да се явявате на конкурс за екстравагантен маникюр не излизайте на улицата с този който виждате в дясно!!!

 

Може да харесате още...