Обувки Пролет-Лято 2012

Модни обувкиОбувките са един от греховете на жената. Те мечтаят за обувки, спестяват за тях, и тогава когато  се сдобият с чифта, който са желали толкова силно се чувстват най-щастливите хора на този свят. Затова нека  щастието продължи и още един сезон. Прочетете списъка с най – хитовите обувки за сезон Пролет-Лято 2012.

 Модни тенденции

1. Метални върхове

Метални върхове Производителите на обувки използват металните върхове, за практически цели. Това ги прави много по-трайни. През новите сезони Пролет-Лято 2012, металните върхове също ще бъдат много модерни, и дизайнерите решават да доведат металните върхове, до ново по-обаятелно ниво.

  2. Заоблени върхове

Заоблени обувки1Няколко сезона подред заоблените върхове са били на върха на модните тенденции. Сега най-накрая виждаме, промяна в това. Върховете стават заострени, като изглеждат много по женствени и секси.

  3. Плетени сандали

Плетени сандали Мина доста време откакто дизайнерските колекции спряха да представят плетени обувки. Но изглежда, че през идния сезон те ще направят величествено завръщане. Светлите цветове и необичайните плетки, ще бъдат най-привлекателни този сезон.

  4. Супер мега платформи

Обувки с платформаТози тип платформи, не са точно стил Лейди Гага, но въпреки всичко изглеждат странно. Не са много удобни за носене, и трудно ще изглеждате женствени с тях. Но знаете че има различни вкусове, и след като се връщат на мода значи ще има и кой да ги носи.

 5. Прозрачни обувки

Прозрачни обувки Миналата пролет някои дизайнери, направиха опити да популяризират прозрачните обувки, но никои не ги взе на сериозно. За Пролет-Лято 2012 броя на търсенията нараства неимоверно. Едва сега ние разбираме че този вид обувки са като плодовете които сме се страхували да опитаме, защото не сме знаели какъв вкус имат.

 6. Лъскави обувки

Блестящи обувки Точно както и лъскавите дрехи, тези обувки ще са на почит идния сезон. Тези блестящи модни обувки ще имат място в гардероба на всяка уважаваща себе си жена. Златното и сребърното ще са най-популярни в началото, но вие разбира се може да изберете друг цвят за да се отличавате от тълпата.

 7. Обувки с нитове

Обувки с нитовеНитовете ще бъдат хита за Пролет-Лято 2012. Те се появяват във всевъзможни варианти, от дамски обувки с токчета до ботуши за мотоциклетисти. Нитовете могат да бъдат малки незабележими, както и големи приковаващи вниманието. Намерете начин да си закупите такива обувки този сезон.

 8. Каишки и шнурове

Обувки с шнуровеДа, обувките и сандалите със шнурове все още запазват високата си позиция в света на модата. Трябва да се отбележи обаче, че шнуровете вече не са модерни при ботушите.

 9. Пастелни цветове

Обувки с пастелни цветовеПастелните цветове ще са популярни както за дрехите, така и за обувките през идния сезон. Телесния цвят ще бъде най-търсения, но пепел от рози, светло жълто, масленото зелено няма да отстъпват от позициите си.

 10. Ярките цветове

Обувки с ярки цверовеТези от вас, които обичат да правят акцент с ярките си обувки могат да си отдъхнат с облекчение. Ярките цветове ще останат с нас и този сезон, въпреки че пастелните са тези които ще диктуват правилата на модния подиум.

 

Може да харесате още...