Превърнете се в модна икона, героиня и вдъхновителка за 24 часа!

Добрият ден се познава от сутринта! И стила на деня … от платформите, ако решите да започнете деня си с повишено настроение! Затворете очи и нека заедно заминем на едно пътешествие от другата страна на модата – там където може да изразите най-съкровената и артистична  страна на своите представи за красивото.

За сутрин носете черни платформи  и ги комбинирайте с вискозни шорти и потници, гащеризони или извънгабаритни ризи и бойфренд дънки. Дали платформите са удобни? Те ви карат да се чувствате по-спокойни, ако … не сте предивили да ходите по безкраен списък с поръчки. Модел с черни ходила в комбинация с неопренен материал автоматично се класифицира като супер модерен избор!

shorti i potnici

Към пладне температурата се повишава до прекомерни висоти. Носете бяла shirtdress с бели кожени платформи за ефирен и женствен аутлюк. Този комфортен и шик тоалет е най-доброто за разходка по магазините и обяд с приятели! Малко преди залез слънце заложете на избеляла блуза с бохемски акценти, със заголени върхове на раменете и завършете в стил хипи Boho платформи. В този тоалет определено ви се прави нещо Vintage! Организирайте се с приятели и отидете на открито кино или в любимия ви ретро бар и вашия Gipsy начин на обличане задължително ще открадне всички погледи!

gipsy

Когато денят е към края си започва подготовката за купондвжийска вечер! Чакате телефона да звънне и с нетърпение очаквате да излезете и да прекарате една незабравима вечер с близките си хора! Носете мини пола с бродирани мъниста с обикновена бяла или сива отгоре блуза. Комбинирайте впечатляващаият тоалет с лъскави сребристи платформи . Създадохте ли си достатъчно голяма доза блясък? Завършете с лек грим, като заложите на нещо по-глем за вашата  щура вечеря?

Различните видове платформи изразяват вашия стил и предпочитания, защото всеки има своя собствена индивидуалност и за това обичаме да сме различни! За 24 часа вие променихте вашия традиционен, всекидневен стил и по всяко време на деня се преобразихте в модна икона, която вие искате да бъдете!

Изтoчник: Магазин за обувки MES.BG

Може да харесате още...