Актуалните цветове и десени на 2020 година

2020 годинасъс сигурност няма да бъде година на пастелните тонове. Напротив—ще бъде ярка, силна и контрастна. Поне по отношение на модата. В чест на началото на новото десетилетие, модните дизайнери разкриха новите комбинации, които ще бъдат актуални през новата година. Експерименталният дух е обхванал стилистите не само по отношение на стиловете и кройките, но и в нюансите. Представяме ви шест тенденции, които ще са хит през тази година.

жълто

Шафраново жълто

Един прекрасен цвят, който няма остави безучастни дамите. Богатите нюанси на този десен ще са хит не само през лятото, но и през зимата. Ако ви липсва достатъчно витамин Д, то пуловер, яке или шал в този нюанс ще ви върне доброто настроение.

Коралово

Коралови нюанси

Още един прекрасен тренд, който няма начин да подминем. През предстоящата година кораловото ще бъде хит във всичките му тоналности—от наситените тонове върху пуловерите, блузите и полите, до ефирните летни рокли и бански костюми. Съчетайте го с вечния класически бежов цвят и ще имате модна комбинация, която ще бъде актуална през цялата година.

смарагдовозелено
Смарагдова магия

Този нюанс на зеленото ще господства през летните и пролетните дни на годината. А защо не и през есента. Свежите смарагдови тонове ще присъстват особено изявено, както върху бижутата, така и върху роклите, ботушите и дори връхните дрехи. За да изглеждате стилно, съчетайте смарагдовозеления си тоалет с аксесоари в кафяв или тъмносин цвят. Или си дайте привидно небрежна елегантност съчетавайки кораловото с този тон на зеленото.

Индиго
Индиговосиньо

Черното е история, а бялото дори не успя да се класира сред актуалните цветове през 2020 година. Но имаме нов фаворит, който дизайнерите обожават. През миналата година индиговосиния цвят бе един от най-предпочитаните, а по всичко изглежда, че и тази няма да бъде пренебрегнат. Очаква се този цвят да бъде хит и през 2020-та година. Затова смело го носете, където и да решите.

светлосиньо
Светлосини планини

Ледено синьо и морско синьо ще са част от актуалните тонове през тази година. Можете да се облечете с дреха с цвят на лятно небе или на снежна зима. Светлосините тонове ще бъдат истински хит през тази година. Съчетайте ги с подходящи аксесоари в бяло или слонова кост и можете да сте сигурни, че няма да останете незабелязани в тълпата.

Червено
Бургундско червено

Червеното си остава един от хитовете на 2020 година. Дръзко носете яркия десен през цялата година и особено зимата. Психолозите твърдят, че този цвят повишава самоуважението и вдъхва повече кураж и сила на духа. Освен това е цветът на приятелството—може да носите червено винаги когато сте на среща с приятели или сътрудници.

бежово
Кремавото—вечната класика

Вече споменахме, че ярките цветове ще са хит през този сезон. Но все пак има един цвят, който винаги ще бъде актуален и идеално ще балансира всички останали—кремавото.

Кремаво — бежовите нюанси остават актуални и тази година. Може да заложите на сако, пола, панталон или обувки в този цвят. То идеално се хармонизира с ярките десени в останалата част от облеклото ви. И ще ви помогне да постигнете идеално съчетание между индивидуалност и стил. А какво по-добро от това?

Може да харесате още...