Слънчеви очила пролет – лято 2013

слънчеви очила 2013Както всяка друга година и тази се отличава с различни модни тенденции в областта на модата и в частност на слънчевите очила. Модните дизайнери тази година определят ретро стила във формите и цветовете за тотален хит при слънчевите очила. Това не е голяма изненада за тези от вас, които следят от близо промените и различните течения в модния бизнес.

Различното тази година е, че както никога до сега дизайнерите създават цели колекции слънчеви очила които са унисекс. До момента не е имало подобни линии, по скоро единични модели, така че не се учудвайте, ако забележите представител от другия пол със слънчеви очила подобни или същите като вашите.

Тази година известните марки като Carrera, Ray Ban, Dior, Aviator, използват за вдъхновение 50 и 60 години на изминалия век. Това може да забележите и в колекциите им за пролет – лято 2013 г. Специално за вас сме подбрали някои модели определени като моден хит номер едно при слънчевите очила. Запознайте се с емблематичните модели на известните дизайнери от изображенията по – долу.

слънчеви очила

 

слънчеви очила 1

 

слънчеви очила 2

 

Слънчеви очила 3

 

Слънчеви очила 4

 

слънчеви очила 6

 

слънчеви очила 7

 

слънчеви очила 8

 

слънчеви очилча 5

Може да харесате още...