Модни тенденции за пролет и лято 2012

модни тенденции за 2012Модни тенденции  и стилове, които не се подчиняват на времето

През пролетта и лятото на тази година се пригответе да бъдете обгърнати от божествени материи, украсени с разкошни ярки цветове, както и меки неутрални такива. Тази пролет се оглеждайте за дантели и флорални апликации по рафтовете …

Както винаги … Черното и бялото не се подчиняват на времето и запазват своето напълно заслужено място сред хитовите цветове за пролет и лято 2012. Черните и белите цветове преобладаваха по дефилетата този сезон и повечето модни дизайнери показаха черното и бялото по един или друг начин. Съгласете се – не можеш да сгрешиш с традиционния ансамбъл от черно и бяло. Дизайнерите познават този дребен факт и продължават да печелят от него.

Роклите и полите през този сезон си остават задължителни… Но този сезон, модните дизайнери също така са ни поднесли цял куп забавни модни решения, трендове, които предлагат прекрасни ярки апликации, райета и геометрични щампи. Основната тема на тази пролет е някак изчистена и класическа, но с привкус на нещо рязко и дръзко.

Топ десет на модните тенденции за пролет 2012

  1. Да започнем с „Тези толкова свежи, вдъхновени от младежката мода сандали с въжена подметка …” Мислете за шотландско каре, райета и моряшко.
  2. Блясъкът на 70-те се завръща под формата на целите бански! С по-малки подплънки за раменете, за да бъде заоблена линията им. Мислете за дните на Диското – „Студио 54”, пайети, но добавете и малко по-къси ръкави към тази нова мощна версия на гащеризон.
  3. Плетете ли на една кука? Е, това се завръща … Плетените жилетки са много модерни през тази пролет. Погледнете назад към старите дрехи в гардероба си. Можете да попаднете на някое плетиво, което да се мотае наоколо.
  4. Цветът, който излиза на челни позиции за пролетната линия е оранжевият! Съгласете се, че няма друг цвят, който да направи толкова шумно модно изявление както оранжевият. Та, нуждаете ли се от нова рокля? Нека да е в оранжево.
  5. Чантите колани са част от голямата модна вълна… Въпреки това, не говоря за обемните чантички, тип несесер…Придържайте се към малките квадратни, плоски чанти-колани – толкова са сладки, а и тежестта за носене на рамото значително намалява.
  6. Ходилата имат нужда от почивка. Тази пролет котешките токчета са хит… Ниските тънки токчета са добър избор за пролетта. Те са женствени, класически и удобни.
  7. Неутралните, кремави цветове ще ви придадат много женственост. Свободно падащ стил дрехи – туники. Всичко е предназначено да бъде класическо и отново удобно.
  8. Мислете за ексцентрични шарки.От апликации на птици, до такива на елени, плодове, пера и какво ли още не, топовете със странни, ексцентрични шарки са голям хит. Ще видите, че всичко от блузи до рокли са с тенденция към странни апликации.
  9. Райета – райетата изглежда се задържат в модните тенденции година след година. Няма да сгрешите ако носите райе, от глава до пети.
  10. Разкроените панталони с висока талия са голям хит тази пролет… Панталоните, които Катрин Хепбърн направи толкова популярни се завръщат … Предлагам да съчетаете този стил панталони с високи токове, за да придадете блясък на стария тренд. Разкроените панталони по правило имат гайки за тънък колан и така можете да озарите тоалета с бляскаво тънко коланче.

Научете и как да си подбирате подходящия цвят облекло, за да изглеждате винаги красиви.

Може да харесате още...