Сватбени рокли – съвети при избора

Дизайнерски булчински роклиНе е съвсем сигурно, дали има нещо по – традиционно от бялата булчинска рокля на този свят. Всяка дама от малка си е представяла как в този ден, ще облече грандиозната бяла рокля, ще мине с тихи стъпки по пътеката и ще каже „ДА“. Подготовката покрай едно такова събитие е много дълга, но изключително приятна. А избора на рокля е най – вълнуващия момент за момичето. Да бъде дълга? Да бъде с гол гръб? С дълбоко деколте или не? С ръкавели или не….Много много са въпросите, които си задава една жена, когато трябва да се подготви за дългоочаквания момент. В наши дни в дизайнерските къщи и модните бутици може да намерите голямо разнообразие от булчински рокли. Преди да се впуснете в приключението „избор на сватбена рокля”  трябва да се съобразите с някои подробности, с които ние ще ви запознаем.

Според силуета

Сватбените рокли са направени в много различни силуети. Преди да решите каквото и да е било, трябва да разберете кои от всички силуети, които се предлагат ще отиват най – много на вашето тяло. Това което би ви улеснило доста, е да преглеждате каталози със снимки на булчинските рокли, които обаче не са направени с модели, а с истински булки.
Това ще ви даде доста точна представа , за това как бихте изглеждали в роклята която сте си набелязали.

Балните рокли (или както по – често ги наричаме бухналите рокли) са подходящи за всеки тип тяло. Този тип рокли не биха били подходящи само за дами с нисичък ръст, защото както сами се досещате, ефекта ще бъде леко смущаващ. Това което трябва да знаете за този тип рокли, е че за да запазят формата си към тях допълнително е прикрепен обръч. Ако няма обръч, значи плата от който е направена роклята е наслояван доста за да се постигне бухналия ефект. Това съответно значи, че тази рокля може да бъде доста тежка.

Невероятна булчинска рокляБални роклиБулчинска рокляСтрахотна булчинска рокляИзумителна булчинска рокля

Русалка: всички ние знаем историята за русалките, морски нимфи известни с красотата си. Типа рокля Русалка е един от най – предпочитаните  когато става дума за булчинска рокля. Очертава изящния женски силует и придава ефирност, която е изключително желана  от всяка дама.

 

А образна булчинска рокля,Стилна булчинска рокляА – образните видове рокли, са изключително подходящи и често предпочитани за сватбени рокли. Те са подходящи за абсолютно всички типове женско тяло. Ако имате няколко излишни килограма тази рокля би ги прикрила по един чудесен начин.

А образна булчинска рокляA Образна булчинска рокля

Прилепналите рокли за чудесен избор за дами с изваяни фигури, за тези които освен красивата сватбена рокля искат да покажат и добре поддържано тяло. Ако сте дама, която не оценя тялото си като перфектно, в никакъв случай не посягайте към този вид рокля. Не защото няма да ви стои добре, а защото през цялото време вместо да се наслаждавате на сватбения си ден, ще се чудите дали нещо не ви е както трябва.

Рокля с императорска талия. Това са този тип рокли, които са пристегнати под бюста и свободно падат надолу. Те са подходящи за непретенциозни венчавки, или за места с тропичен климат. Много често се използват от бременни булки, заради комфорта които предоставят. Обикновено са изработени от лека, ефирна материя.

Рокля с висока талияСватбена рокля с висока талияКъсите сватбени рокли са доста предпочитани в последните години, но за жалост от фини дами, които могат да си позволят да покажат стройните си крака.

Къса булчинска рокля

Къса булчинска рокля.

Може да харесате още...