Бални прически

Красива бална прическаДълга, блестяща изключителна коса. Ако я имате ние ще ви предложим няколко вида стилизиране, които са подходящи за балната ви вечер. Ако косата ви не е толкова дълга, не се тревожете има достатъчно атрактивни прически,  които ще може да си направите за да изглеждате зашеметяващо. Не забравяйте тази нощ се случва веднъж в живота, и си струва да вложите средства и усилия за да я направите незабравима.

Меки и романтични къдрици падащи до врата, с къс страничен бретон.

Романтични къдрициТази прическа е изискана и жадувана. Изглежда безупречна и в същото време лесна за направа. Големите къдрици свободно пуснати до врата, придават изтънченост, елегантност и романтика. Този вид прическа е подходяща за рокля с гол гръб.

Пригладена, ултра модерна прическа с кок до врата

френски кокТова е комбинация от две класически прически, които стават изключително предпочитани. В комбинацията с цвете като аксесоар вплетено в кока, тази прическа е тотален хит. Много от холивудските звезди, се явяват на червения килим с нея. Излязла е  на мода преди доста години, но е запазила авторитета си и до сега . Тя е актуална винаги и по всяко време. А за бална прическа е една от най подходящите.

Закачлива, забавна и ефектна

Закачлива прическаАко искате да покажете красивата си коса, имаме страхотна идея за вас. Направете всички тези секси къдрици, като ги оставите да се разпръснат небрежно. Предварително създайте още малко обем на косата си за да не спаднат къдриците и ефекта да се загуби. Ако бретона ви е по-къс от косата, това ви дава възможност да разчупите прическата си още повече. Изправете го! Ако стилизирате косата си по този начин, бъдете сигурни че ще привлечете много закачливи погледи в балната вечер.

Това са едни от стандартните прически които се правят за балната вечер. Ако все пак имате друго виждане за нещата, ако обичате нестандартното продължавайте да четете, за щото имаме предложения и за дамите които и бичат да  се открояват, да бъдат различни, за тези които искат да приковат вниманието.

Прическа стил“Мишка ме лази“

Мишка на главатаЕ, ако искате наистина да съберете всички погледи това е начина!!! Напълно заслужено всички камери и фотоапарати ще бъдат насочени към вас. Разни хора разни идеали… нищо и никои не може да ви попречи да експериментирате с косата си. Само може да се надявате да не ви засекат природозащитници, защото ще бъде жалко ако приберат “мишката“ .

Бурята в косите

Бурята в коситеТази прическа е атрактивна внушителна и екстравагандна. Чудесно съчетание, ако имате рокля с голи рамене. А и да нямате, ще бъдете забелязани отдалеч. Ако на една ръка разстояние няма никой около вас не се чудете защо. Просто прическата ви заема повече пространство.

Може би всички тези прически ви се струват странни, но бъдете сигурни че по целия свят има хора които биха направили и невъзможното за да втрещят заобикалящата ги тълпа. А има ли по-подходящо събитие от абитуриентския бал.

Даваме ви още една откачена идея и оставя ме избора във ваши ръце. Не сме сигурни как точно се казва тази прическа, затова просто ще я наречем:

Цъфнало дръвче

Цъфнало дръвчеМисля че не е нужно да се коментира  нещо тук, защото тя говори сама за себе си!

 

Може да харесате още...