Дамски чанти Пролет – Лято 2012

Дамски чантиВсяка дама има поне една дамска чанта в гардероба си, която казва всичко за нея… е почти всичко. Ето защо жените, никога не спират до притежание само на една такава. Те притежават безкрайна колекция, като всяка чанта сама по себе си отговаря на личността на дамата. Както всички останали модни тенденции, и тези при дамските чанти се променят, но въпреки това дамите остават в крак с модата.

Ако не можете да си позволите дизайнерска чанта, не се тревожете. Всичко от което имате нужда е чанта модел 2012, за да бъдете достатъчно атрактивна.

Чанти от кожа на влечуго

Чанта от кожа на влечугоСред всички пролетно-летни модни тенденции при чантите, тези които ще бъдат най-атрактивни са направените от кожа на влечуго, без значение змийска или крокодилска. Това е горещия хит на сезона и задължително трябва да го притежавате.

Чанти с електрикави цветове

Електрикави чантиАко искате да се снабдите с впечатляващ аксесоар този сезон, просто насочете вниманието си към електрикавите цветове, и ще бъдете в крак с модата,ако не дори и крачка напред. Без значение розов, неоново жълт, син или зелен са цветовите гами които се определят като хит от медните дизайнери.

Чанти с нежни тонове

Чанта с цвят пепел от розиНежните прасковени и пепелно розови цветове са другия хит пред идния сезон. Ако вие сте деликатна, изискана, женствена личност, не мислете и секунда дори. Ще исглеждате сладка и модерна през този сезон.

Прозрачни  чанти

Прозрачна чантаПрозрачните чанти както и прозрачните обувки ще са тотален хит този сезон. Освен нестандартното послание което носят, те са изключително практични в същото време. Всяка дама обича да има подръка какво ли не, и поради тази причина в дамската и чанта цари пълен хаус. Прозрачната чанта спестява времето в което безцелно се ровите за да намерите химикалката си например. Защо? Защото безцветната чанта ви дава възможността първо да погледнете къде се намира търсения предмет, а после само се присягате и го взимате.

Ретро чанти

Ретро чантаКакто ретро музиката ,така и ретро чантите винаги са на мода. Няма начин една такава чанта да не намери място в колекцията ви. Подходяща за ежедневна употреба, непретенциозна практична. Това е чантата забързаната жена.

Чанта с черно и златно

Чанта с черно и златноАко не знаете коя чанта е най-подходяща за коктейл, парти или просто да излезете из града и да щуреете. Отговорът е Чантата с черно и златно. Това е горещ хит налятото, които ще се задържи чак до есента. Вдъхновение на велики дизайнери и оценена от модните критици.

Чанта с летни мотиви

Чанта с летни мотивиЩом пролет или лято е напълни естествено и чантата ни да има такива мотиви. Свеж вид, който може да се съчетае с повечето дрехи в светли тонове, които притежаваме.

Чанта с форма на кошница

Чанта с формата на кошницаТези чанти са едни от най-новите модни тенденции, които настъпват през сезон Пролет-Лято 2012. Те са уникални, ексцентрични и определено ще ви отличават в тълпата. В същото време са практични и биха събрали, всички дреболии, които обикновено се намират в една дамска чанта

Може да харесате още...