Перфектните парти аксесоари, с които да сте хит на празниците

С идването на Нова година се задават и множество купони. А забавленията нямат край. Освен да обновите гардероба си обаче, желателно е да имате и подходящи аксесоари, с които да блестите по време на събитието. А, ако искате да се превърнете в истински хит или модна икона на вечерта, ето няколко идеи, как да го постигнете.

Снежен грим

Ефектен грим

Гримът е едно от нещата, с които можете да експериментирате по време на празничните партита. В зависимост от това, дали сте на купон или официално събитие, може да дадете воля на въображението си. Превърнете грима в най-ефектния си аксесоар–превъплътете се в Ледена кралица, Снежанка и който друг приказен герой желаете.

празничен грим

 

Звезден блясък

Една страхотна иновация за зимния сезон. Украсете лицето със звезди или брокат. Може да използвате сенки с брокат или специални залепващи се татуировки за лице, с които да изглеждате не само красиви, но и наистина неустоими. Може да използвате декорациите за лице, за да очертаете очите като маска, или като допълнение към грима. Може да се преобразите и като снежна кралица, залагайки на сиви и сребристи тонове по отношение на грима и червилото.

парти маникюр идеи

Цветен маникюр

Празничния маникюр ще ви направи не само по-атрактивни, но и по-модерни. Декорирайте със стикери с елени, елхи, дядо Коледа и други празнични елементи. Може да си нарисувате часовник с декоративни камъни за украса, или да си направите маникюр с коледна звезда или празнични декорации. Дайте воля на въображението си и си направете маникюр с красиви празнични мотиви.

коледни бижута

Бижута

Бижутата са още един начин да се отличите. Изберете аксесоари, които да са в тон с празника. Медальон снежинка, или висулка на гривната, диадема, или обеци, които да са декорирани в тон с празника.

коледни идеи за накити

Аксесоарите включват още очила с декорации или нестандартен дизайн, бижута за коса, колани, чанти и дори диадеми.

Карнавални маски

Още един популярен аксесоар, който си струва да изберете за празниците. Карнавални маски от дантела, картон или пластмасови. Потопете се в духа на венецианския карнавал или комедия дел арте. Заложете на домино, маска, скриваща цялото лице, или колоритни очила.

парти маски
Един прекрасен начин да покажете оригиналност и стил едновременно. Шапките, шаловете и гривните също са отлично допълнение, за да изглеждате в тон с празника.

Комбинирайте, но с мярка

Дори и при парти облеклото обаче, не е желателно да прекалявате с бижутата. Например, ако носите обеци и пръстен, по-добре пропуснете гривната и колието. Съчетавайте по не повече от два ярки аксесоара, които да използвате по време на партито. В случай, че сте избрали ефектен колан, най-добре е да пропуснете накитите по ръцете и шията, и да заложите на атрактивни обеци, които да се съчетават с него. Същото важи и за дрехите, които ще изберете за празничния ден.

 

Същото правило важи и при избора на тоалети. Максимумът от цветове, които може да използвате за празника е три. Класика си остават червено, черно, зелено, златно и сребристо. Но, ако решите да ги съчетавате внимавайте с цветовата комбинация. Съобразете ги не само помежду им, но и с тена на лицето, прическата и цвета на очите си. Но каквото и да изберете, най-важното е да се забавлявате.
Весели празници!

Може да харесате още...