Модни тенденции за есен – зима 2012 / 2013

модаЕсенно – зимния сезон определено не е сред любимите, а причините за това главно са свързани с ниските температури, ветровете, дъждовете, а на по – късен етап и снегът.

Всичко това не трябва да бъде повод за униване, все пак всяка година минавате през това. Студените зимни месеци ако не с друго, то биха могли да ви зарадват с новите модни предложения на родната  дамска конфекция, които в последните години изместват вносните облекла. Това определено се дължи на качествените материали и прецизната изработка.

Производителите на дамска конфекция, тази зима залагат на естествените материали, като вълна, кашмир и кожа. Освен от модна гледна точка, тези материали са изключително практични имайки предвид минусовите температури, които предстоят. Вълната, кашмира и кожата осигуряват топлинен комфорт, който е невъзможно да получите от други материали.

Милитъри

Стиловете на облеклата определяни, като модерни за зимния сезон са изключително разнообразни, и всяка дама може да открие нещо за себе си. Стилът определян, като най – актуален е милитъри. В този стил главно се изработват сака наподобяващи топове на военни униформи, със значителен брой капси и копчета. Всяка дама облечена с такъв тип връхна дреха изглежда строго, но по изключително приятен начин, и в същото време невероятно елегантно.

МилитъриГотика

Готическият стил, който нашумя преди известно време тази зима се завръща с още по – черни модни тенденции. Черни кожени облекла – дълго сако, прилепнал панталон, леко груби ботуши и опушени очи. Изобщо ако сте фен на готик стила, тази зима е вашият сезон!

Принтове

Всички флорални и абстрактни щампи, които присъстваха в облеклата през летния сезон, бавно се придвижиха и към есенно – зимния. Цветните принтове са оригинални дизайнерски решения, които трябва да подбирате изключително внимателно. Избягвайте облекло изцяло базирано на цветните щампи, това е възможно да доведе до модна революция. Съчетавайте отделните елементи с едноцветни такива, за да се отличават различните части на тялото ви. В противен случай рискувате да се превърнете в подвижна цветна картинка.

Принтове

Може да харесате още...