Обувки пролет – лято 2013

обувкиКогато става дума за тенденции при дамските обувки, пролетта е сезонът, който носи най – големи промени и радва най – много почитателките на високите токчета. За щастие на всички, които търсят нещо различно, и този сезон ще останат очаровани от смелите дизайнерски решения. Ако искате да се запознаете с горещите модни тенденции при обувките за пролет 2013 г. продължавайте да четете.

Ярки цветове

Последните три, четири години цветовете определяни, като най – модни за пролетния сезон бяха пастелните неутрални цветове, като корал, мента, бебешко синьо и бледо розово. Ако наистина не виждате краката си обути с обувки в подобни цветове и този сезон, ще имате възможността да се радвате на изобилие от ярко оцветени пролетни обувки. Пролет 2013 г. ще бъде посветена изцяло на ярките цветове и акценти. Съвсем разбираемо пастелните цветове няма да изчезнат изведнъж, но вече ще имате възможността да избирате.

ярки обувкиРазноцветни обувки

Както споменахме по – горе пролетния сезон ще бъде разпознат по ярките цветове, но когато става дума за обувки трябва да сте наясно, че цветовите гами ще бъдат комбинирани. Едва ли ще имате възможността да си купите едноцветен чифт обувки. Дизайнерите са по – смели от когато и да е било и без никакъв проблем комбинират различните цветове. Всичко това ще донесе един нов свеж поглед и върху начина, по който изглеждате.

многоцветни обувкиКомбинирани материали

Изглежда, че модните тенденции при обувките тази година бележат пълен обрат. Ярки многоцветни и освен всичко друго с комбинирани материали

обувки с различни материиЗлатист акцент

Нали знаете, че всеки сезон има по един чифт хитови обувки, към които всяка дама се опита да се докопа. И през пролет 2013 г. традицията си остава същата с единствената разлика, че тази година няма да се борите за плетени обувки, а за лъскави такива. Златисто това е цветът определян за култова тази година. Ще срещате модели изцяло облечени в този цвят или такива само с акцент, знайте само, че това ще бъдат най – актуалните модели.

златни обувкиЧерно и бяло

Учудващо за всички черното и бялото ще направят истински триумф със завръщането си на модния подиум. Шарките тип зебра и далматинец ще навлязат още  началото на сезона и до края ще бъдат тотален хит.

черно бели обувки

Може да харесате още...