Жените имат нужда от внимание

Днес огромното разнообразие от дамски панталони, дамски сака, шлифери, палта, ежедневни рокли, поли, блузи, анцузи и какви ли не още дамски дрехи, прави така, че за жените е истинско изпитание да успеят да съчетаят различните варианти на тоалети и цветове по начин, който да се харесва.

jenite imat nujda ot vnimanie

Има няколко неща, които всяка жена трябва да знае за да може безпроблемно да улови мъжките погледи, в момента, в който пожелае.
Така например за мъжете женските крака са изключително привлекателни. Поради тази причина вие имате възможност да ги оставите на показ, чрез огромното разнообразие на елегантни рокли, къси рокли, поли и дори някои видове панталони, като например джинси. В същото време комбинацията на някои от тези дрехи с високи обувки дава възможност да засилите още повече интереса на мъжете към вас. Силно оръжие при прелъстяването на мъжете имат жените и то се нарича чорапи. Мъжете почитат чорапите и колкото по-секси са те, толкова по-добре.

Друг тип дрехи, които са на почит от мъжете са блузите. Важно е обаче да знаете, че блузи, които ви се струват просто сладки и хубави, не означава задължително, че те са секси за мъжете. За силния пол е важно дамската блуза да е по-отворена. Ако е такава това ще даде шанс на мъжете да ви обърнат по-голямо внимание.

Ако вие сте почитателка на по-късата коса, то трябва да знаете, че тя не се отнася директно към дамските дрехи, но за сметка на това ги подчертава. В същото време ефекта от нея е обратен в сравнение с някои дамски дрехи, за които мъжете биха предпочели да са по-къси, като полите например. Когато говорим за дамски коси, то дължината е от значение. За мъжете може и да няма значение дали сте блондинка, брюнетка или червенокоса. За тях има значение косата да е дълга и да се спуска свободно по тялото.

Може да харесате още...