От обувката до характера

Оказва се, че е без значение какви дамски обувки ще изберете за сезона, мъжете все ще ви разгадаят. И да ви се струва невероятно това е така. Самият факт, че мъжете не се интересуват толкова от мъжки обувки, не означава, че те не се интересуват от дамски обувки. Ако заложите например на спортната серия на обувки Tamaris, то той ще разбере, че вие сте ранима душа. Ако заложите на официалните и високи обувки на обувки Rieker например, то ще си проличи, че сте дама с вкус и висока самооценка, но рискувате да ви нарекат кифла. В същото време ако през студените дни изберете модни зимни обувки, ботуши с ток или боти от колекцията на обувки s.oliver ще стане ясно, че сте от дамите, които обичат да ръководят и умеят да използват ума си за да се развият в кариерата.

obuvki

Всичко това са качества, които сами по себе си не си заслужава да криете, но някой от вас го правят, като по този начин се надяват, че могат да останат по магични и мистични за ухажорите си. Смятате, че вие контролирате процеса по разкриване на характера ви и защото сте по сензитивна, вие първи ще разберете какъв е той и на база на това ще решите дали да разкриете себе си или не. Трябва обаче да знаете, че мъжете са доста по заинтересувани от дребни за тях неща от преди години. Ако преди време мъжете не обръщаха внимание на собствените си мъжки обувки, то днес те държат много на външния си вид и стил, а дори това им прави впечатление и у дамите около тях. Ако преди няколко години е било лесно да пренебрегнете петната в ъгъла на токчето по новите ви високи обувки, то днес имайте предвид, че мъжете ще забележат тези неща.

Нещо повече, психолози твърдят, че поради факта, че мъжете обичат да гледат женски крака и не го крият, те са се научили да забелязват някой закономерности в носенето на дамски обувки от нежния пол в определени ситуации, както и сходност в характерите и вида дамски обувки.

Може да харесате още...