Облекло за първа среща – съвети за жената

purva sreshta

Повечето жени просто обожават да се преобличат най – малко по пет пъти на ден, това ги прави истински щастливи. Съществуват случаи в които колкото повече тоалета смени една жена толкова по – нещастна и объркана се чувства. Това обикновено са дните, в който и предстои дългоочакваната първа среща с мъжа, за чието внимание са се борили дълго време.

Проблемът настъпва, когато отвори гардероба и всяка една дреха започва да и стои ужасно. Всъщност това няма как да бъде истина, защото до вчера поне половината от дрехите по закачалките са и били любими. Нека отдадем този обрат на притеснението.

За да впечатлите мъж, когато за пръв път излизате с него е необходимо внимателно да подберете дрехите, с които ще отидете на срещата. Освен на умствения ви капацитет, той ще обърне голямо внимание на външния ви вид. В последно време, ако трябва да сме честни все повече представители на силния пол не държат половинката им да бъде умна, а красива. Ако вие не сте от жените, които се стремят само и единствено да приковете вниманието, а държите да ви оценят достойно заложете на стилно и премерено облекло.

Всяка жена е наясно с предимствата и недостатъците в чисто физически план, и от тук идват множество грешки. Много дами в стремежа си да очароват мъжа на първа среща постигат точно обратния резултат. Защо? Защото не са наясно, че един сериозен мъж няма да бъде впечатлен от ултра къса пола, голямо деколте, много грим, високи токчета и екстеншъни.

Това се е превърнало модна тенденция последните години, но впечатлява само лекомислените и повърхностни мъже и жени. Ако се появите в този вид на първа среща има голяма вероятност тя да бъде и последната. За да задържите вниманието на един мъж е необходимо да му покажете колко красива може да бъде една жена и без да излага на показ тялото си.

В зависимост от мястото, на което ще се състои „събитието“ съобразете и тоалета си.

Ако имате уговорка за изискан ресторант

purva sreshta v restorant

Не правете грешката да се спирате на официален костюм, така ще изглеждате сковано и не естествено. Все пак не сте на делова среща.

За подобно място най – подходяща би била дълга семпла рокля съчетана с чифт стилни обувки. Чрез подобно облекло ще подчертаете женствеността си, но няма да прекалите, което е целта в случая.

Ако мислите да отидете на кино

purva sreshta na kino

Заложете на спортно елегантно облекло. Чифт страхотни джинси, стилно сако и хубави обувки са идеална комбинация. Всичко това съчетано със семпъл грим, лек парфюм и приятно чувство за хумор със сигурност ще ви спечели и втора среща.

Никога не прекалявайте с аксесоарите

Заложете на стилен часовник, нежно колие, гривна или просто на чифт хубави обеци. Избягвайте да слагате всичко това наведнъж и по много. Огромното количество аксесоари е проява на лош вкус.

Освен чрез външния си вид може да задържите вниманието на мъжа чрез словоохотливостта си. Когато ви задава въпроси избягвайте кратките отговори. Като „ДА“ и „НЕ“, това може да се изтълкува погрешно от събеседника ви.

Може да харесате още...