Топ съвети за купуването на детски и бебешки дрешки

Топ съвети за купуване на детски дрешкиИзползвайте тези 5 препоръки, когато купувате детски дрешки, за да не останете само с големите разходи. Много хора обичат да подаряват детски дрешки, но обикновено купуват най-малкия размер, които няма да бъде носен дълго. Вземете си поука от това и не купувайте прекалено много преди да се е родило детето ви. След това пазарете разумно за да си струват изхарчените пари.

1. Винаги купувайте един размер по-големи дрехи за детето си.

Причината е че те растат много бързо. Повечето бебета, които са на 6 месеца, могат да носят такива, които са за 9-12 месеца. Тези които са на година носят дрехи за 2 годишни и така нататък… Също имайте предвид сезона, защото летните дрешки не могат да бъдат носени през зимата.

2. Когато пазарувате от разпродажба, винаги купувайте дрехи за идните месеци.

Ако детето ви е на 9 месеца през Януари, купете дрехи за 18-24 месеца като по този начин ще се подсигурите за следващата зима. В“скъпите“ детски магазини има големи разпродажби, от които трябва да се възползвате, защото може да попаднете на дрешки които са намалени с повече от 50%. И качеството е гарантирано.

3. Подбирайте когато купувате бебешки дрешки.

Има смисъл да платите висока цена за потничета, блузки и панталонки. Просто комбинирайте дрешките които не са толкова скъпи с марковите и ще създадете впечатление за дизайнерско облекло, като всъщност плащате само разликата в цената му.

4. Ако сте по склонни да купувате само скъпи дрехи за детето си, може да се замислите всъщност струва ли си.

Панталоните и другите практични дрехи,може да бъдат носени достатъчно за да заплатят цената си. Но избягвайте да плащате за дрехи които са за официални случаи и ще бъдат облечени само веднъж.

5. Няма нищо лошо в това да купите дрехи втора ръка.

Бебетата растат много бързо и най-често любимите дрешки трябва да се хвърлят, преди да са били носени толкова че да си струват парите. Може да се възползвате от магазините за втора употреба, някои от дрехите там се предават с етикетите и няма нищо лошо в това да закупите маркова дрешка на детето си наполовин цена от там.

Може да харесате още...