Бижута за жената – съвети за мъжа

Купуване на бижу за жената. Съвети за мъжаКупуването на бижу за жената, която обичате може да бъде нож с две остриета. Ако го направите правилно, сами се досещате че е романтично, значимо, и в някои случаи дори магичен жест. От друга старана, това може да бъде обезсърчаващ, дори стресиращ процес, изпълнен с неизвестности. Но с някои проучвания, малък план и подготовка, може да откриете перфектния подарък. И така ставате героя в историята.

Преодолейте го, вие сте мъже и и не винаги знаете какво иска жената. Добрите новини са, че хиляди момчета преминават през това изпитание ежедневно.
За да се справите с тази история, има нужда да мислите с един ход напред. Да изчаквате последния момент не е разумно. Ето какво трябва да знаете:
Какъв избор имате? Какво иска тя? Колко трябва да похарчите?
Все хубави въпроси.

Какъв избор имате?

Стегнете се, защото точно тази част е плашеща. Имате повече от достатъчно голям избор, толкова голям че може да ви се изправи косата. Пръстени, гривни, колиета, обеци, и всичко това с много под категории. Жълто злато, бяло злато, платина, сребро, бижута Сваровски, с камък без камък, ако да какъв точно. Цялото това разнообразие ще ви завърти главата. Ами цените??? Нека поговорим за тях малко по-късно. Добре ли сте? Поемете си въздух има и още.

Какво иска тя?

Ако това ще ви изненада, със сигурност не трябва да питате нея. Но за сметка на това може да попитате майка и, сестра и, или някоя нейна приятелка. Жените обичат да говорят за тези неща, затова се разровете в мрежата. Там може да се съдържа цялата тази информация, от която се нуждаете спешно.

Друга техника, която може да ви улесни е да я слушате и гледате внимателно. Обърнете внимание на това какво обича да носи. Хвърлете едно око в кутията и за бижута. Имали комплекти с липсващи части? Има ли пръстен или колие с някакъв скъпоценен камък? Жените са малко придирчиви и обикновено имат специфични идеи относно това, какви бижута искат или харесват.
Следващия път когато минете през мола влезте в някои магазин за бижута и обърнете внимание на това, от какво ще бъде впечатлена ТЯ, а не вие.

Колко трябва да похарчите?

Тази част е сравнително лесна. Колкото е по значим случая от нейна гледна точка, толкова повече пари може да похарчите.
Първия Осми Март, е изключително важен, въпреки че това не трябва да ви кара да се побърквате. Постарайте се точно на този ден да впечатлите любимата си максимално.

Ако все още само се срещате, основното правило е: цената на бижуто трябва да съответства на времето, което сте прекарали заедно. Ако похарчите прекалено много, нещата може да станат неловки много бързо. Ако подаръка ви е прекалено евтин, тогава има опасност да си помисли че сте стиснат.

Магазините (и пазаруването в тях)

Всички знаем, че това по природа не се отдава на мъжете. Бягат от магазините, както биха бягали от чумата. Това което трябва да знаете, е че независимо дали ще поръчате бижуто от онлайн магазин, или от някоя клетка в мола, първо се уверете че цената отговаря на качеството. Разбира се ако сте решили да похарчите повече отколкото имате.
Доверете се на доказана марка, за която сте сигурни че ще откликне, ако има проблем по-късно.

Подаръка.

Преди да и подарите подаръка, си припомнете през какво сте минали. Вие искате този подарък да изразява част от емоциите, които имате към тази жена. Помислете за романтичен подарък или неочаквана изненада. Не се притеснявайте да бъдете оригинален. Ако направите всичко това, както трябва тя ще го запомни за много дълго време.

И така мъже, дерзайте!

Може да харесате още...