Бански костюми 2012

Бански костюми 2012Официално 21 Юни е първия ден от лятото, но всичко ние ще сме посетили плажовете преди това. За повечето хора времето прекарано на плажа означава заслужена почивка. Както мъжете така и жените се интересуват от това, с какъв бански ще изглеждат по – добре. Противно на схващанията мъжете се оказват, дори малко по – суетни от жените, когато става въпрос за това как ще изглеждат на плажа. Полагат доста усилия, за да изберат подходящия бански костюм. Ние ще ви дадем някои идеи за модните тенденции тази година, и се надяваме че ще ви бъдем полезни.

Бански костюми 2012 за мъже

Пристрастени към черното

прилепнали бански за мъжеЧерните еластични боксери и тази година остават на челни позиции. Единствената разлика е че към тях са добавени хоризонтални или вертикални линии, в различни цветове. Предпочитани комбинации към черното за лято 2012 са оранжевото и светло синьото. Материите са от ликра, което ги прави удобни при плуване. Прилепнали към тялото имат минимално съпротивление със водата.

Спортните бански ( шорти)

Това е което ще бъде предпочитано от представителите на силния пол. Меки материи, дължина до средата на бедрото. Предпочитани в свежи цветове, вдъхновени от морето никога не излизат от мода, като червено, бяло и синьо. Различните цветни мотиви, като забавни рисунки, щампи придават настроение и привличат погледите.

Бански костюми 2012 за жени според формите на тялото

При избора си на бански костюм жените мислят за тези части от тялото си, които смятат че не са достатъчно добре оформени. Но за всеки проблем има решение.

Тяло с формата на ябълка

Шарен бански костюмАко тялото ви има форми които са по – изпъкнали в средната част, с тесни рамене и слаби бедра, трябва да използвате бански костюм с ярко оцветено горнище и шарено долнище, те ще отвличат вниманието от проблемната зона. Също така може да ползвате цял бански за да стегнете отпуснатата средна част.

Тялото с формата на круша

Ако имате тяло с големи бедра и седалищни части, а раменете и кръста ви са малки, най-подходящ бански костюм би бил този с долнище, което е с различни щампи и цветове. Това ще направи тези части да изглеждат оптически по – малки.

Малък бюст

бански  с триъгълно горнищеАко сте дама с малък бюст, това не би трябвало да бъде повод за притеснение. В никакъв случай не ползвайте горнища с подплънки, това не може да заблуди никого. Освен това, след като излезете от водата, сами разбирате че тези подплънки  ще са пропити от морската вода, и няма да ви  бъде никак приятно. Много по добре би било, ако изберете бански костюм с горнище в триъгълна форма. Това няма да направи гърдите ви да изглеждат по – големи, но и няма да изглежда неприятно.

Големи седалищни части

БАНСКИ  С ПОЛИЧКААко сте дама с дупе стил “Дженифър Лопес“ може да ползвате къса плажна поличка, или шорти. Тази година те навлизат като модна тенденция, и не са предназначени само дами с проблемни зони. Придават изящество и загадъчност на силуета.

Перфектно изваяно тяло

Ако сте късметлийка и имате чудесно оформени бедра корем и бюст може да си позволите, всякакъв вид бански костюм, без значение дали е с боксерки, или прашки, с горна част или без. Ако имате такова тяло може да облечете всичко, което ви се стори подходящо и не се притеснявайте, няма да има негативни коментари.

 

Може да харесате още...