И дамите предпочитат мъжки парфюми

perfumes-onlineДамите винаги са били едни от основните консуматорки на парфюми и преди всичко на маркови парфюми. Независимо от епохата и политическата обстановка, както и икономическата такава, дамите винаги са били придирчиви и търсещи все повече и повече аромати, с които да украсяват тялото си. Днешния свят, обаче, е променен и ако преди сто години е било непривично за един мъж да се интересува от мода и парфюми, то днес нещата стоят по малко по-различен начин. Днес силната част от човечеството се интересува от мъжки парфюми и от парфюми, като цяло много повече от колкото предшествениците си, за които това е било загуба на време и проява на слабост.

Съвременният мъж знае, че да изглежда добре, да ухае добре в никакъв случай не може да бъде проява на слабост и слабохарактерност. Правилният избор на дрехи за конкретно събитие, както и правилният подбор на марков парфюм могат да се окажат изключително важни в един свят на финанси, бизнес и сделки. Именно това, както и рекламния ход на много от големите производители на маркови парфюми, да прибегнат до услугите на спортни и шоу звезди от мъжки произход в рекламирането и промотирането на свои ароматни продукти, довежда до това, че продажбите на оригинални мъжки парфюми се покачват. Интересно е да се отбележи, че противно на всякаква логика, поне за някой, голям интерес към мъжки парфюми има от страна на дамите. Превръща се в нещо съвсем нормално момичетата да използват марков парфюм създаден специално за мъже, като луксозен завършек на тоалета си преди излизане.

Любовта на мъжете, а вероятно и на някой от дамите, към мъжките парфюми се засилва и от факта, че от просто рекламни лица на големите марки създателки на парфюми, някой шоу звезди, спортисти и музиканти, се превърнаха и в създатели на парфюми. Един от най-добрите примери за това са филмовите звезди и спортните авторитети, които създават свои марки оригинални парфюми и редовно предлагат своите парфюми онлайн. Ако за жените е важно да ухаят, като любимата си актриса или певица, то за мъжете е въпрос на престиж да ухаят на любимия си спортист или екшън герой.

В крайна сметка всички сме суетни, дори да не си го признаваме.

Може да харесате още...