Няколко бързи съвета за стилни момчета

Какво ще кажете за размерът

Най – доброто което може да направите за себе си, и за стила си е да се обличате с дрехи, които са вашия размер. Голяма част от момчетата в стремежа си да подражават на любимия R&B певец обличат някакви „неща“ подобия на дрехи. Фланелки размер пет пъти по – голям от реалния и джинси които не се закопчават около талията, а около бедрата. В някои случаи дори около коленете, което меко казано изглежда смешно. Защо е всичко това, питам аз? Смислен от говор няма… Та да се върнем към подходящия размер облекло. Това важи не само за момчетата, а и за момичетата. Винаги избирайте дрехи, които са ви по мярка, това е единственият начин силуетът ви да прави добро впечатление.

грешния размер дрехи

Избягвайте кичозни дрехи

Това го знае всяко момче. Да, кича не е стилен. Ако желанието ви е да изглеждате добре, никога не обличайте всичките си любими дрехи наведнъж. Това което искаме да кажем е, че в стремежа си да постигнете страхотна визия рискувате да изглеждате кичозно. Всеки разполага с любим чифт кецове, джинси, ризи, якета, аксесоари и какво ли още не. Но всъщност малко вероятно е стилът на всяка една дреха да може да се съчетае с останалите. За да изглеждате свежо, в гардероба ви трябва да присъстват чифт тъмни джинси, бяло спортно – елегантно сако, модна фланелка, и чифт готини обувки. Не е толкова сложно да бъдеш неотразим.

kichozno obleklo

Не пазарувайте сами

Винаги е добре да имате верен приятел насреща, когато става въпрос за купуване на дрехи. Влизайки в някой бутик моментално ви се набива на око страхотното облекло на манекена. Това което започва да се върти в главата ви е как минавате покрай група момичета и те обръщат глави след вас. Ех, мечти… а вие помислихте ли за това, че вероятно манекенът е с доста по – различно телосложение от вашето и всъщност едва ли имате достатъчно пари в себе си, за да си купите и пуловера и панталона. След като прецените ситуацията, разгледайте какво има по закачалките и изберете това, което е подходящо точно за вас. Добрият приятел обикновено се намесва, когато решите да закупите нещо, което просто не е за вас.

Обувките не са за пренебрегване

Всъщност, колкото и странно да ви звучи, погледа на момичетата винаги се спира на обувките. Ако не за да впечатлите някое от тях, то заради самия себе си обърнете внимание на това с какво обувате краката си. Винаги избирайте обувки изработени от качествени материали. Те предоставят несравним комфорт, и обикновено може да ги носите повече от един сезон.

Експериментирайте

Навярно имате изграден собствен стил, но не отказвайте да експериментирате. Опитвайте различни цветове, материи и дизайн. Не е изключено да откриете, че на стила не е възможно да се поставят ограничения.

Може да харесате още...