Есен в гардероба: Дрехите, без които не можем

Есента настъпи, а заедно с нея идва моментът и за преобразяването на дамския гардероб. И въпреки че модните тенденции постоянно се променят, в има няколко неща, без които нито една жена не може. Особено през есента.

Затова и днес ще си говорим за мода и за това, как с минимум усилия да се сдобием с идеалния есенен гардероб. И кои са най-важните дрехи, без които просто не можете в него.

яке

Късо яке с подвижни ръкави

Един страхотен модел, който ще ви служи добре не само през първите есенни дни, но и с напредването на сезона. Предимството му е, че можете да навиете и закопчаете ръкавите, ако ви стане топло, или да ги отпуснете, когато ви стане студено. Освен това няма да ви тежи и ще ви осигурява защита дори и при дъжд. А предимството му е, че може да го носите и в по-студено време с достатъчно плътни пуловери отдолу.

пончо

Дълго пончо

Още една дреха, която в последните години става все по-високо ценена сред дамите. Пончото има няколко изключително сериозни предимства—стои елегантно, пази от студ и може да се носи дори през зимата. При това си отива не само с обувки на висок ток, но и с мокасини.

Ако имате нужда от дреха, която да завърши тоалета ви, или да скрие несъвършенствата на фигурата или проблем с дневното облекло, то пончото е отлично решение. Оставяме на вас да решите, дали го предпочитате с качулка или без.

есенни обувки

Обувки на висок ток

Всяка уважаваща себе си дама знае, че през есента задължително трябва да има поне един чифт обувки на висок ток в гардероба. Те са не само елегантни, но и необходими, особено в дъждовно време. Сами изберете, дали предпочитате широк ток, стилет или клиновиден. И в трите случая най-важното условие е той да бъде с височина над 5 сантиметра.

шал

Шал

Шалове, шалчета, големи кърпи – те са задължителен аксесоар за всяка дама. С тях може да завършите тоалета, да разчупите визията или да си придадете дело вид, дори и в небрежно облекло като дънки и бяла блуза. В зависимост от времето и личните ви предпочитания, шалът може да бъде къс и копринен, или дълъг и вълнен. Първият е прекрасно допълнение и за работа в офиса, а вторият е отличен аксесоар към връхното облекло. Затова задължително си осигурете няколко броя от тях.

пола-панталон

Пола – панталон

През летния сезон късите модели са отличен избор дори за плажа, но през есента могат да се окажат много удобно решение за всеки ден. Полата – панталон ви осигурява целия комфорт, който панталоните дават, при това, без да губите женствения си външен вид. Карирана пола—панталон от туид или от вълна е отлично допълнение към гардероба за есента. При това ще можете да я носите дори в по-студено време и с ботуши. А е и много по-удобна за комбинации, тъй като ви дава възможност да я съчетаете с почти всичко.

Дълъг пуловер

Дълъг пуловер без ръкави

Той е като малката черна рокля, особено през есента. Не можете без него. Може да го носите с риза и дънки, може да го носите с блуза и черен клин, в комбинация с чизми. Идеално допълнение е и към полата, а да не подминаваме факта, че също така и топли. Пуловерът е отличен избор за все още топлите есенни дни с хладни вечери. И ви спестява необходимостта да носите със себе си яке.

Може да харесате още...