Магия или просто лош късмет: Какво да правим, когато проблемите не спират?

магия
Имате чувството, че всичко е срещу вас? Проблемите идват един след друг? Положението ви от ден на ден се влошава все повече и повече? Нормално е да решите, че всичко това може да се дължи на магия.

Негативните енергийни влияния често пъти се определят като злонамерен акт от страна на трета страна, която има за цел да ви навреди. Особено, ако проблемите са здравословни.

Един от начините, към който най-често хората се обръщат, е разваляне на магии. Според старите поверия има два начина да разберете, дали нещо не ви е направено – единият е, ако се чувствате постоянно зле, а няма никакви физически симптоми, които да обясняват състоянието ви, а лекарите твърдят, че сте в перфектно здраве. И като сложите яйце под леглото си във вода. Ако е като сварено на другата сутрин – със сигурност имате направена магия.

Разваляне на магии

Има най-различни начини за разваляне на магии. Възрастните баби твърдят, че девет нощи подред се чупят яйца в буркан с вода и се държат под възглавницата. На сутринта яйцето се изхвърля в течаща вода / тоалетната/ и така девет дни подред. Това пречиства и разваля магията.

Друго поверие гласи, че пострадалия от магия трябва да отиде при ходжа или свещеник. В първия случай се прави защитна муска или се четат върху вода  определени молитви на арабски, след което  водата се дава за пиене и миене за определено време. Във втория случай най-често се дава светена вода от църквата и се четат Василиеви или Киприянови молитви за разваляне на магии.

В случай, че не вярвате в подобни неща, но въпреки това не ви върви в нищо, има още един алтернативен метод, с който може да си помогнете – мудра йога. Според индийската философия тези мудри могат да донесат пари в дома, да помогнат при различни болести и да развалят лошия късмет.

Ето и двете най-популярни мудри:

Кубера мудра

Кубера мудра – за изпълнение на желанията

При нея безименния и кутрето на двете ръце се притискат към центъра на дланта, докато другите три са събрани в едно. Докато притискате трите пръста, кажете три пъти на глас желанието си. Действието трябва да бъде придружено с визуализация / изграждане на представа/, как сбъдвате това желание. Желанието се повтаря три пъти изключително точно формулирано, а процедурата се прави два пъти дневно – сутрин и вечер за по 2 – 3 минути.

мудра за привличане на пари

Мудра за богатство

Тази мудра се използва, когато ви трябват пари и се нуждаете от постоянен и стабилен доход. Изпълнението й е два пъти на ден по 5 минути – сутрин и вечер.

Събирате дланите на двете ръце заедно и допирате странично кутретата едно до друго изправени. Безименните пръсти също са изправени, докато палецът притиска показалеца и средния пръст. Мудрата е придружена с визуализация / представете си, че парите идват към вас, има постоянен и стабилен паричен поток, а вие разполагате регулярно с достатъчно пари, за да живеете нормално. Запомнете – тя няма да ви направи богати, но ще ви осигури стабилност и сигурност.

Може да харесате още...