Дамско облекло според типа тяло

дамска конфекцияЗащо през последните години модните икони в България залагат на българска дамска конфекция? Причините са много, но като основни нека отбележим качествените материали, прецизните кройки и страхотните модели, които са достойна конкуренция на световно известните дизайнерски колекции.

Като оставим всичко това настрана, трябва да отбележим, че за да изглежда една дама стилно, дрехите и трябва да са избрани с изключително внимание, вкус и правилна самооценка.

Ние ви предлагаме няколко идеи, които по – скоро приемете, като полезни съвети, от който може да се възползвате в случай, че имате няколко проблемни зони, които искате да прикриете.

Някои дами имат проблемни зони, които се явяват пречка за закупуването на доста дрехи. Това, което кара много жени да се чувстват несигурни по отношение на облеклото, са широкия ханш и коремчето. Дами, разберете,че това няма как да бъде скрито. Обличането на широка дреха в никакъв случай няма да реши проблема ви. Напротив, ще го направи очевиден за всички. Прекалено тесните дрехи също не са препоръчителни. Това, от което имате нужда точен размер, и кройка подходяща за фигурата ви. Знаете, че тъмните дрехи оптически намаляват обема на тялото е факт, но това не означава, че черното е единственият ви изход. Всички тъмни нюанси на цветовете са подходящи.

Ако имате тяло с широки рамене, масивни гърди, голям корем и тънки крака се концентрирайте върху краката си, за да не изглежда тялото ви с неправилни пропорции. Носете едноцветни светли панталони, за да се появи оптическата измама, за пропорционалност. За да прикриете широките рамене използвайте нашумелите през последните години „ръкави“ Те са подходящи, както за млади момичета, така и за дами на средна възраст. Цвета, който е препоръчителен знаете – тъмен. Избягвайте да слагате широки колани на талията, не е нужно да акцентирате върху нея, ако се притеснявате от обема ѝ.

Прочетете още...

Вашият коментар